Godmorgon Måndag! 

Hejsan och godmorgon på er! Nu börjar det bli nära till sommarlov, på onsdag så har jag gått ut mellanstadiet. Skönt men högstadiet kommer nog inte bli lättare, men 8 veckors sommarlov med massor av lediga dagar till att träna, tävla och bara mysa känns ju inte fel! 

Nu på morgonen strax efter 06 så har jag varit nere och släppt ut hästarna, alla står och mumsar på gott hö och lite kraft. Tror de njuter av att komma ut tidigt nu när det ändå är ljust. Nu på förmiddagen väntas skola men dagen blir inte som vanligt, vi ska nämnligen till Vänsta Gård och få en rundtur och sedan äta lunch innan vi slutar, alltså sluttid runt ca 11.30. Otroligt skönt! Annars ska hästarna få vila och kanske gå någon liten promenad, vi får se! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s