En dag kvar!

Jag förstår inte att det bara är en dag kvar till sommarlov! Imorgon är det skolavslutning för mig och det ska bli så skönt! Att kunna slippa läxor och plugg ett tag har jag verkligen längtat efter. Dock känns det lite stressigt att börja nian nästa termin och gå ut grundskolan. 

Imorgon kommer det troligen inte bli någon uppdatering från min sida då min klass ska till gröna Lund efter skolavslutningen. Bussen går hem först vid 00.00 och vi är hemma igen ca 00.45. Alltså så kommer jag somna direkt när jag kliver innanför dörren haha. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s