Wow

Ja hörni, jag helt utsagt mållös efter dagens tävling, tänk hur fina ponnyer jag har! Så glad med känslan i båda programmen, supernöjd över min ridning och jättebra %. Och mina stjärnor skötte sig exemplariskt med den nya (och livfulla) miljön, hopptävlingar bara några meter därifrån och mycket ljud samt rörelse. Kul men fokuserings krävande! 

Electra började dagen med att starta en LB:1, allt var nytt för oss och vi försökte gissa oss fram till ett så bra upplägg som möjligt, och det verkade funka!Pytte-lite för lång framridning men annars hittade hon verkligen lugnet och jag fick till en bra känsla. Jag hade en tiptop känsla både på framridningen och igenom programmet! En liten miss i skritten då hon taktade men annars ett stadigt och mjukt program, tyvärr drog det ner lite på att hon var lute bakom i vissa stunder men annars är jag så sjukt nöjd. Vi slutade på 64.1% och en 2 placering, helt sjukt efter inte ens 1 månad tillsammans! Jag hade så roligt under hela ritten! 

Prinsen fick sedan avsluta dagen med att gå en La:1, DM klassen. Han var till en början otroligt spänd på framridningen men med coachning av mamma och bra ridning (klapp på axeln till mig själv) från min sida så blev han så otroligt fin. Idag lyckades jag ännu mer ta bort spänningen och ta vara på hans energi till något bra. Detta resulterade en otroligt fin och rörlig ponny. Hade faktiskt en toppen känsla även om han fortfarande hade lite spänningen längst in i kroppen 🙂 Sedan inne på banan så blev han faktiskt lite matt och trött till en början, men han blev bara bättre och bättre  genom programmets gång och i galoppen kändes han toppen bra. Avslutade programmet med en bra känsla men hade inte en tanke på att detta räckte till en medalj plats. 

Dock slutade resultatet på hela 67.6% och räckte till DM BRONS, jag är så otroligt glad, han känns finare än någonsin just nu! Otroligt jämt mellan topp 3, jag på 67.6, tvåan på 67.7 och ettan (Världens bästa Emma) på 68.1! Så kul och spännande! Jag är väldigt tacksam för att få ha så här fina ponnyer och TACK till mina föräldrar som alltid ställer upp och tack till mina fantastiska tränare Michan och Mads! Jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

One thought on “Wow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s