Summering av helgen 

Ja denna helg har varit väldigt rolig och lärorik. Hag har provat några helt olika hästar viker har gett mig mycket. Nu vet jag mer vilken sorts häst jag är ute efter. 

En av hästarna jag red är fortfarande aktuell och vi kanske åker och kollar på den igen. Vi har även varit på några väldigt fina anläggningar som vi inte alls visste att vi skulle till. Vi hade bara fårt några adresser och blev chockade när vi kom fram. Vi var bland annat på Rose Mathisens fina gård och gosade lite med Zuidenwind som vann SM guld förra helgen ;).

Även fast det har varit väldigt kul nere i Skåne och jag har fått nya vänner så har jag saknat Bucke så mycket! Det har även varit väldigt surt att missa DM då jag tror att vi skulle haft en väldigt bra chans i år ;). Men Bucke har nu fått sin 10 dagars kur med medicin och jag får rida honom igen på lördag. Längtar!

På Tisdag får jag även sommarlov vilket jag också längtar till. Slippa alla läxor och kunna vara i stallet hela dagarna låter inte så dumt! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s