2 stars, 1 wish

Ja hörni, dagen summeras ganska bra på denna rubriken faktiskt, speciellt gällande ridpassen. Båda var stjärnor och min önskan (som ska bli sann) är att ponnyerna ska va lika fina och inte bättre och jag ska hitta en bra ridning och ett bra fokus. Strong legs, soft hands and steady mind! 

Prinsen fick fortsätta jobba på att hitta mer schwung i traven och en bättre takt. Det går bättre och bättre även om det blir några små missförstånd ibland, men man måste våga för att lyckas! Han kändes dock tiptop så jag red igenom La:1 en gång innan jag avslutade. Det gick bra, galoppen var fin och traven bra men kan vara bättre, måste få ihop honom lite mer samt att han sättet sig mer på bakbenen. Imorgon ska vi försöka få till ett så stadigt program som möjligt men samtidigt inte fega ur i min ridning, imorgon får det bära eller brista! 

Galopp i uppförsbacke klarar Prinsen av med elegans, så länge jag rider ordentligt 😝

Electra däremot fick faktiskt ta en sväng till hemmaklubben (Vänsta) och miljöträna lite! Har ju aldrig varit iväg med henne tidigare men hon skötte sig super, var lugn och lyssnade på mig. Skönt, misstänker dock att lite spänning kan smyga fram imorgon men håller jag en bra och tydlig ridning så ska det nog gå vägen! Även på henne red jag först fram innan jag sedan red programmet. 

Till en början när jag red kändes det bra/okej men fick sedan hjälp av mamma och då gick det verkligen super, fick en helt annan framåtbjudning och ett bättre stöd på bettet. Fick även en bra känsla genom programmet och vi hittade ett flyt. Lovande inför morgondagen! Kramiis//Greta 🙂 

Hon klär i knoppar lilla E❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s