Tidig morgon och bra träning

Hejsan! Igår började dagen redan vid 05.20 och jag var i stallet 05.30. Morgonfodrade hästarna med halva morgonhöet inne och resten fick dem ute. Electra fick dock gå ett väldigt tidigt morgonpass då jag satt på henne redan runt 06. Red sedan ett kortare dressyrpass på ca 30 minuter vilket gick bra! Mycket delar ut LB:1 då vi startar det programmet istället för Lag 13, vill känna mig lite safe. Annars mycket lydnad och tempoväxlingar. Idag står det jogging för båda på schemat! 

Prinsen däremot fick gå ett riktigt terroristpass för Mads och utvecklade sina gångarter ENORMT! Så fin min lilla ponny kan vara alltså. Nu ska jag bara få till bakbensaktiviteten och ridningen här hemma också, just nu är vi verkligen i en utvecklingsfas och behöver komma över denna lilla tröskel för att uppnå nya mål! 

Fick roligt nog mycket beröm för att jag jobbat mycket med skritten samt enkla bytena, de satt som en smäck igår! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

One thought on “Tidig morgon och bra träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s