Tillbaka efter underbara dagar

Nu är jag äntligen tillbaka! Några dagars paus var behövligt för att fylla på med inspiration och bara ta det lite lugnt. Fast lugnt kan jag väl inte säga att jag tagit det. Jag har varit på strömsholms dagarna från 06.30 till 20.00 varje dag från fredag – tisdag. Så ja jag var ganska trött när jag kom hem eftersom att jag åkte till stallet och tog hand om Bucke på kvällen också. 

Det har varit riktigt kul på strömsholmsdagarna! Jag har sett fler dressyrekipage än jag någonsin gjort på så få dagar. Så kul! Förra året fick jag mest hämta protokoll och öppna och stänga till banorna men i åt har jag fått göra desto mer!

Det började med att de inte hade någon knappare till paradressyren så jag hoppade in. De var väldigt roligt och så lärorikt att sitta bredvid domaren och höra varför dem dömer som dem gör. Dagarna efter så fick jag göra lire svårare uppgifter eftersom jag redan provat på de. Jag knappade Grand prix specialen, Grand prix för u25, juniorernas kval två med en tysk domare (!!) och juniorernas kür final. Jag fick även hoppa in och skriva i en Young rider kür. Jag som aldrig har skrivit (!!) men det gick väldigt bra. Jag har lärt mig så mycket av att sitta inne hos domarna och jag hoppas jag får göra det mycket mer! Så mycket mer lärorikt än att bara kolla på klasserna! 

Nu börjar den dagliga uppdateringen sim vanligt! Kram Hanna


Jag såg den öppna träningen varje morgon! Väldigt kul och lärorikt det med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s