Tillbaka

Hejsan! Nu är jag äntligen tillbaka efter hela 5 dagars uppe håll, superledsen för det men det har varit fullt upp med Strömsholmsdagarna.Dagarna har varit otroligt roliga och lärorika och det är bara så inspirerande att se alla duktiga ekipage. Även grattis till Mads som tog SM silver för seniorer och alla andra duktiga medaljörer. 

Hästarna har fått vila fre-sön och sedan joggades båda under måndagen. Prinsen gick idag ett förberedande dressyrpass inför morgondagens träning för Mads, tagga tagga. Electra hann jag tyvärr inte med att rida på morgonen  innan tävlingarna och nu ikväll så hade jag lite ridförbud ifrån mamma då jag är rent utsagt slut efter denna helgen. Hon fick iallafall lite mys! Imorgon blir det ett dressyrpass hemma för Electra och Prinsen åker iväg till Mads, en spännande och faktiskt ledig dag ifrån skolan väntar. 

Snälla lärare som låter mig åka iväg på träning denhär sista dagarna, tur att vi inte gör något jobb i skolan iallafall, aldrig kul att missa något. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s