Duktiga

Hejsan! Förlåt för att jag var lite frånvarande igår och för en usel uppdatering men idag är jag tillbaka igen! Igår fick Electra en liten mellandag med en skritt runda på ca 45 minuter och Prinsen fick gå ett väldigt kort dressyrpass på gräsvägen. 

Båda skötte sig super, Electra var supersnäll och Prinsen verkligen jättefin! Han fick bara gå i ca 20 minuter med mycket övergångar. Superfin i formen och lugn. En superbra dag helt enkelt! 

Idag blev det dressyr för Electra och jogg med Prinsen, sedan väntar 2/3 dagars välförtjänt vila för dem! Så duktiga och snälla som dom e, medan jag samlar inspiration på Strömsholmsdagarna. 

Electra var lite upp och ner idag men väldigt fin i galoppen och många highlights i traven när vi båda jobbade tillsammans, som ett team! Red igenom travdelen ur Lag 13 två gånger vilket gick helt ok men vi måste öva vidare på det där med program, avslutade iallafall med en superfin känsla! 

Prinsen fick däremot jogga på bettlöst med bommar, han var superduktig. Riktigt bra i formen och lyssnade på mig. Avslutade därför med bommar så att han fick känna sig duktig och ha kul! 

Så nu får dem en välförtjänt kortvila och jag är taggad som tusan inför NTD! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s