Det går inte alltid som man har tänkt sig

Jag hade anmält mig och Bucke till två tävlingar till innan han skulle gå i pension. DM 11/6 och meeting i gripen 16-18/6. Men så blir det inte. Jag får lov att avanmäla till båda tävlingarna.

Igår var veterinären ut till Bucke då vi tycker att något litet har spökat i hans höger bak ett litet tag. Det är dock inget som märks när man rider. Han är lika glad och pigg. Men på videor så ser man att han inte vill sätta under sig höger bak precis lika mycket som vänster. Veterinären såg inget när vi sprang eller longerade. Buke reagerade heller inte när han klämde på alla ytliga muskler. Men om man lyfte höger bakben riktigt högt så reagerade han lite. 

Slutsatsen blev att han har en sträckning eller en liten muskelbristning långt in och högt upp på höger bakben. Det känns såklart otroligt tråkigt men det allra viktigaste  är att Bucke blir bra och frisk. Nu ska han stå på metacam i 10 dagar och sen stå ytterligare en vecka. Men planen är ändå att jag ska göra en sista start på Bucke. Jag vill ju inte avsluta vår tävlingskarriär såhär tråkigt. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s