Kumla 27-28 maj

Den här helgen har varit så rolig och lärorik. Jag har både ridit och sett så mycket bra ridning!

Vi har ridit FEI mästerskap både i lördags och i söndags. Båda dagarna har det dessutom varit otroligt varmt. Runt 26 grader…

IMG_2574.JPG

I lördags så var vi båda lite trötta vilket ledde till en del missar. programmet blev lite matt och inga moment var sådär jätte bra. Vi fick även några större missar som en taktmiss i ökade galoppen och en katastrofal vänster öppna. Vårt resultat blev 62,8% vilket jag tyckte var rättvist bedömt.

Idag så red jag fram mycket kortare eftersom att det har varit så varmt och jag räknade med en trött Bucke. Det blev nästan ingen trav alls på framridningen utan bara lite vid banan innan min start. Men det gick bra ändå och Bucke kändes väldigt fin. enligt mig är det den bästa FEI vi någonsin ridit. Känslan låg på topp och vi hade ingen större miss. Dock så hade vi lite för lite energi i travporgrammet för högre poäng men alla enkla byten satt riktigt bra inne på banan vilket jag är väldigt nöjd med. Dem fick vi även beröm för. Slutresultatet blev 63,6%. Jag tycker dock att vi skulle fått lite mer. Men men. Jag är super nöjd med både min och Buckes prestation i helgen och det har varit så kul att vara på meeting igen! Nästa tävling för oss blir DM på Strömsholm 11/6. Längtar redan! Kram Hanna

IMG_2801.JPG

Schabraksmycke från betulas desgin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s