Dagens starter

Ja hörni, jag är verkligen så himla nöjd med dagens starter, så nöjd med Prinsen och så nöjd med min ridning. 

Procenten var väl inte de bästa men absolut okej och en bra debut i La:p2🌟 

Prinsen var lite på tårna hela tiden idag och spruttade iväg lite i båda programmen men tyckte att jag kunde ta vara på energin bra och göra nytta av den. Trots mycket hopp och skutt till andra klassen så var Prinsen bara så fin, och det berodde nog mest på att jag red honom från skänkel fram till handen och han bärde sig själv fint. 

Tre highlights från dagen är verkligen att vi skrapade ihop 8 på ena förvända galoppen i P2, 7 på en skola i P1 och sist men absolut inte minst 6&7 på 2 av 4 enkla byten i P2, det gjorde helt klart min dag då ett av de största målen var att sätta minst ett enkelt byte och det gjorde vi, check på den! De slutgiltiga procenten blev 60.526 och 59.400, helt klart nöjd med dagen! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s