Busig ponny

Idag var tanken att Adde skulle joggas och Bucke vila. Men då jag inte känner mig så bra så fick båda ponnyerna spadag istället. Jag tror inte att någon av dem klagade på det ;).

Jag fixade allt i stallet, borsta Adde, släppte ut honom, borstade Bucke och släptte ut honom. Då fick han och hans hagkompisar för sig att busa rejält. De skrämde livet ur mig! De sprang och sprang, det gick inte att få stopp på dem. Jag vet inte vad som flög i dem! Så fort de hade lugnat sig så fångade vi dem och tog in dem. Bucke har ju tidigare haft en sträckning i ett baklår vilket jag verkligen hoppas inte gick upp nu. Imorgon ska vi ut och gå på långpromenad för att gå ur de spänningar som han fick idag så hoppas vi att det inte är något mer. 

Tur för honom att han hade kul i alla fal ;).


På min instagram @hannalundinn så finns det en video från när de sprang. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s