Yeey

Ja hörni, denna dag kunde inte bara blivit bättre! En kort dag i skolan, långhelg väntar och båda hästarna gick super! Så glaaad. Pri sen fick äntligen till ett bra pass och det gjorde min dag. Så fin i galoppen, lite sådär i traven men galoppen var wow. 

Vi red först ut på gräsvägen och värmde upp honom, mycket övergångar, tempoväxlingar och medel sidvärtsrörelser. Bra gick det iallafall och vi båda hade fullt fokus. Hade detta intryckt i skallen på mig strong legs, soft hands and steady mind! Sedan in på ridbanan för att rida igenom La:P2, galoppen var super och traven helt okej, iallafall fina slutor! 

Electra fick även hon ett dressyrpass. Hon gick verkligen superbra i slutet vilket resulterar att det blir vilodag imorgon! Innan jag hade tagit skrittpausen var vi lite oänse men hade ändå en bra känsla! Efter skritt pausen red jag dock igenom hela trav delen i Lag 13 vilket gick top notch! Slutade med en superkänsla! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s