Sommar

Idag har det verkligen känts som sommar ute. Jag har gått runt i T-shirt och, ja ridbyxor i stort sett hela dagen.

Direkt efter skolan så tog jag bussen ut till stallet. Där red jag både Adde och Bucke. Jag började med Adde. Han joggades på banan. Han var så j*vla fin. Allt bara flöt idag. Vi hade jätte bra kommunikation, Adde var super mjuk och jätte lydig. Därför blev passet inte så långt utan vi red ut en stund istället. Väldigt kul tyckte både ryttare och häst.


Fina Adde. Han är verkligen fotogenisk.

Dagens andra häst var Bucke. Han var inte alls lika duktig. Jag hade lite tidspress också då jag skulle iväg på ett möte i Strömsholm angående att jobba på strömsholmsdagarna. Vilket jag såklart mer än gärna gör. Ju mer man ser ju mer lär man sig ;). Tanken med Bucke var i alla fall att jogga lite i skogen inför att rida programdelar imorgon. Men Bucke hade tydligen andra planer då han bråkade hela vägen ner till skogen. Han tvärvände, små stegrade, sparkade och galopperade på stället. Såklart så skulle ju även en fyrhjuling med två små barn (och en förälder) komma och skrämma livet ur Bucke. Med andra ord så kom jag aldrig in i skogen. Jag brukar aldrig ge upp när han är såhär men idag hade jag inget val då jag inte hade all tid i världen. Dock så ryggade jag väldigt mycket för att försöka få honom att gå förbi men det hjälpte inte tyvärr. Då valde jag att jogga lite på grusvägen istället så att han fick röra på sig i alla fall. 


Imorgon slutar jag skolan tidigt då det är en röd dag på torsdag. Då ska jag först till gymmet och sen till stallet för att rida båda. En bra dag väntar! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s