Hastigt ändrade planer

Ja hörni, denna dag blev allt annat än planerat och vi missade tyvärr dagens starter. 

Dagen började som tänkt med utsläpp vid 07 samt att stallet skulle fixas åt tre hästar, allt rullade på och jag hade gott om tid på mig. Packade även klart allt till tävlingen och allt var putsat, som det skulle vas helt enkelt. Tog sedan in Electra och red ett joggingpass på ca 30 minuter vilket gick superduper, så kul att känna hur vi lär känna varandra och hur hon utvecklats. 

Efter detta var det dags att äta en type of lunch för att inte få håll under starten. Bytte sedan om till tävlingskläder och jag och mamma skulle precis dra oss ner till stallet, när mamma blir magsjuk…. Tänk er själva, inte kul att vara chaufför och tränare med magsjuka. Så då tog vi beslutet att avanmäla… Ville känna mig helt trygg och valde då att avanmäla för att ge mig och Prinsen de allra bästa förutsättningarna. Var såklart tråkigt då man aldrig vill missa en tävling men det var inte OS och fler tävlingar kommer, som på torsdag, då tar vi nya tag! Prinsen fick jobba här hemma istället! Kramiis//Greta 🙂 

Från idag, en liten uppförsbacke börjar vi hitta nu! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s