Adde – Ryttarkamraterma Kumla

Vilken dag! Adde har varit iväg till Kumla och hoppat två klasser. En LB och en LA. Debut i LA dessutom. Kan ju berätta att han är en riktig stjärna! 

I första klassen som var en LB så var det 9 språng för Adde. Han och Lisa måste ju rida i avdelning B eftersom att Lisa är 21 år. Han hör det hur enkelt som helst och nollar. Dessutom var han bästa avdelning B häst så han fick gå ärevarv. Vilket han såklart älskade!

I näsa klass var det debut. Dessutom var det en sjukt svår teknisk bana. Det var bara tre nollor av ca 30 starter och typ hälften av startfältet av uteslutna. Det var 12 språng oc eftersom att denna klassen gick på tid för avdelning A så hoppade de lika många språng. Alltså var det ingen. Skillnad mellan avdelning B och A. Adde gör det som den stjärna ha är och klara väldigt många av de svåra linjerna. Det var två kombinationer och i den sista tog han tyvärr bakbommen på a hindret pågrund av att de kom lite fel och han fick backa av. Efter den kombinationen så var det en väldigt tvär sväng till nästa hinder så de missade de hindret lite och hamnade på sidan. Rundan slutade på 8 fel vilket är helt otroligt med tanke på svårighetsgraden. Vinnaren bland kategori D hade också 8 fel så det var synd att han inte fick tävla på riktigt ;). Men han blev bästa avdelning B häst ic fick rosett igen. Tänk att en så bra hopphäst gömt sig i honom hela tiden. Vilken stjärna! Kram Hanna 


På Lisas instagram @fagerlisa så hittar ni en video från dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s