Fantastiska hästar 

Idag var jag hos Greta fram till lunch ungefär. Då åkte jag hem till min mormor och morfar, åt lunch och gick sedan ut till stallet. Där red jag både Adde och Bucke samt fixade allt i stallet. 

Jag började med Bucke. Vi var ute på en gräsväg och red dressyr. Jag spoilar lite genom att berätta att det var det bästa passet vi någonsin haft! Bucke Hade energin på precis rätt ställe. Han ville verkligen göra rätt! Det svåraste var att hålla alla fyra ben på rätt plats, de spratt gärna iväg lite här och där ;). Bucke var helt genom svettig efter passet men det kände jag inte alls. Blev lite chockad när jag såg det då han var så himla pigg in i det sista. Det sista jag gjorde var att galoppera på lite med längre tyglar och Bucke bara bralade haha. Jag kunde verkligen fokusera på min sits och inverkan idag vilket verkligen gav resultat! Allt bara stämde idag och jag är så j*kla glad!

Mamma stod vääldigt långt bort och filmade och korten nedan är tagna ut filmen där av väldigt suddigt. Men bättre än ingenting och Bucke är så maffig. Här lät jag honom galoppera på. Kolla in bakbenen!

Adde ska ju tävla imorgon, dessutom ska han debutera LA. Så jag ville inte rida för hårt idag. Det blev mycket fokus på tempoväxlingar så han är redo inför imorgon. I början var vi inte riktigt på samma plan. Men vi avslutade såå bra! Han var helt otroligt snabb fram för skänkeln och sen tillbaka i alla gångarter! Så nöjd med honom. Sen blev det en lååång skritt tur så han verkligen fick skritta av ordentligt inför imorgon. Tyvärr var det ingen som var med och kunde filma eller ta kort när jag red Adde. Vi hörs imorgon om hur det har gått! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s