Äntligen tillbaka i sadeln

Efter två dagar på marken så var jag åter tillbaka i sadeln idag. Så sköönt!

Idag red jag Bucke tillsammans med Adde och Lisa. Vi började med att rida lite dressyr i paddocken och red sen ut en sväng i skogen. Bucke kändes mjuk och fin så jag red inte alls länge. Kanske 10 min bara. Adde däremot var inte fin, han var magisk!! Tillslut så stod jag bara på mitten med Bucke och kollade på Lisa och Adde. Han var så himla bärig, mjuk och stabil. Han rörde inte ett öra åt fel håll! Fina hästen. Den här veckan har jag mycket prov och läxor och hästarna ska inte gå så jätte hårt då Bucke inte tävlar i helgen och Adde tävlar på söndagen men har varit väldigt fin de senaste dagarna. 

På fredag har jag studiedag, då ska jag först plugga lite den spendera hela dagen i stallet! Kram Hanna


Nöjd och glad nakenfis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s