Jogging

Redan idag blev veckoschemat brytet då vi bytte ut måndagens uteritt mot tisdagens jogg pass med bommar. Allt i allo så skötte sig båda hästarna superbra fast med lite ombytta roller. 

Prinsen kändes faktiskt fin och hade bra stöd i handen, hade ett sug i handen men var inte dragig. Gjorde verkligen superfina enkla byten och skrittade flera steg, och det bästa var att han gjorde dem fint 3-4 gånger, så glad blev jag! Idag börjar vi klättra uppåt igen, superskönt och känns peppande inför tävling i helgen. Lite spänd och seg (!!!!!) men fin. Travade fint över bomarna gjorde han också. 
Electra var däremot otroligt pigg och fokuset låg mycket på att hon skulle vänta på mig samt att hon skulle hålla ett stöd på bettet i den lägre formen. Var lite spänd pga av det blåsiga och kalla vädret men blev bara bättre och bättre emot slutet, det är så kul att lära känna henne bättre och bättre för varje dag! Vi försökte oss också på några bommar men skippade dom upphöja idag, dock så var det inga konstigheter och hon travade på superfint. Galoppen kändes även bättre idag än tidigare även om hon inte väntade på mig till 100%. Vi jobbar vidare imorgon då det antagligen blir ett pass på åkern. 

Är så tacksam för att ha dessa fantastiska hästar att jobba med varje dag! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s