Morgonpass

Ja hörni, en väldigt effektiv och rolig morgon har det varit. Var klar med stallet redan vid 9.15 och då hade jag mockat+fixat allt åt tre hästar samt ridit Electra. Det blev ett kort (men bra) pass på ca 20 minuter med bara lite jogg. Bra för att lära känna varandra. 

Prinsen får dock en dag med vila då han har fått lite skav kring tränset efter fällningen samt att han tyckte det var huuur kul som helst att få träffa en ny kompis. Lite uppstressad blev han av detta och har sprungit av sig all sin överskotts energi för 3 månader, haha som en riktig kanonkula har han flugit fram i hagen. Min älskling, man blir alltid lika glad med honom. Imorgon däremot blir det dressyr på båda är tanken! Kramiis//Greta 🙂 

Nöjda med varandra! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s