Helt slut

Idag var första dagen tillbaka till de vanliga sysslorna i stallet efter att ha legat däckad i soffan i två dagar.

Idag har Adde blivit provriden och jag har ridit Bucke. Jag kan ju berätta att jag fortfarande har ont i halsen och om jag rör på huvudet för mycket/fort så får jag huvudvärk. Men jag känner mig pigg trots omständigheterna. Bucke var inte så lysande på dagens pass. Tanken var en uteritt med lite jogg. Men Bucke bestämde sig för att det skulle bli rodeo. Jag kom inte så långt utan han stod bara på stället och studsade, små stegrade och sparkade rejält. Idag hade jag heller inte all tid i världen då vi skulle iväg klockan 17.00. Så jag fick helt enkelt be om hjälp från min snälla morfar som kom och hjälpte mig och Bucke förbi det som var super läskigt. Vanligtvis kan jag behöva stå i en halvtimme och bara försöka övertyga Bucke om att gå framåt, men det hade jag inte tid med idag. Imorgon är en ny dag och båda hästarna ska ridas. Kran Hanna.

IMG_1704.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s