Yeey

Ja hörni, kan nog säga att jag är en av världens lyckligaste just nu. Nu äntligen kan jag berätta för er att jag nu har två fina ponnyer i träning. 

Världens bästa Prinsen (för alltid min no.1) och superfina Electra som jag har fått äran att låna, hur kul som helst! Så idag kom hon. Mer separat om henne kommer i ett annat inlägg. 

Prinsen fick idag ett jogging pass eftergårdagens träning vilket gick ganska bra. Jag är just nu inne i en liten ridsvacka men sakta men säkert så känns det som att den börjar släppa lite nu, iallafall så fick jag en fin känsla på slutet idag och Prinsen kändes mjuk. Bättre än igår på träningen och känslan igår på slutet gjorde skillnad och han var mer följsam. Fortfarande inte världens bästa pass men helt klart åt rätt håll. Kramiis//Greta 🙂 

Sötaste Electra! Älsklings Prinsen, som jag älskar dig❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s