Jobba på reglerbar hand

Ja hörni, det är verkligen något jag måste jobba på, tur att jag ska till Michan imorgon så att jag kan få lite hjälp. 

Måste snäppa upp mig lite i ridningen då jag har kommit in i en liten svacka. Synd då Prinsen känns superfin såfort jag får till det men jag måste bli kvickare i mina hjälper, både hand skänkel och sätet. Bara att jobba vidare, komme aldrig tröttna på denna sport då det alltid finns saker att förbättra. Ständigt nya utmaningar. 

Annars så fick Prinsen ett litet dressyr/jogging pass med mycket galopp och fokus på ställningen, mest den som krånglar nu då han känns otroligt fin i vänster varv men desto svajigare i höger. Imorgon står det dock träning på schemat vilket känns super eftersom jag ändå fick igenom honom bra idag och han är otroligt stadig i formen. Hoppas (och tror) att det blir en bra och nyttig träning imorgon, strävan efter att utvecklats. 

Kramiis//Greta 🙂 💗✨

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s