Gårdagens start

Ja hörni, min första mening blir snåla domare och att träna vidare på tvärning,enkla byten och böjning i slutor. Trots att det varken gick superbra för mig eller laget så var det en erfarenhet i sig att för första gången rida för 3 domare. Spännande att alla kommentarer och hur de ser olika på saker. 

Prinsen var superfin och lugn på framridningen samt att han verkligen skrittade i enkla bytena, vilket han (såklart) inte gjorde på banan. Förutom missarna i bytena och att han blev pyttelite rädd i ena öppnan så är jag faktiskt nöjd.

 Han gjorde fina galoppserpentiner,8 metersvolter och ökningar.Lite låg i formen ibland men absolut inte spänd eller tittig vilket känns superskönt. Vi hittade faktiskt ett hyfsat flyt även om det blev lite missar hör och där. Nu vet vi iallafall vad vi ska träna vidare på vilka alla domare var tydliga med böjning,tvärning och enkla byten. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s