0,13% från sm kval

Ja, dagens tävling gav blandade känslor och blandade resultat.

Första klassen var en FEI mästerkskap. Bucke kändes fin på framridningen med bra tryck och mjuk i sidorna. Inne på banan tappade vi en helt del tryck vilket gjorde att känslan blev mycket sämre. Men jag är sjukt stolt över Bucke som kämpade på otroligt bra. Jag red däremot otroligt dåligt och var väldigt okoncentrerad tyvärr. Jag glömde bort vägen flera gånger fram till sista sekund och då blev det ju ingen bra förberedning av rörelsen och lite hastigt. Jag red även fel en gång då jag gjorde ett enkelt byte och red upp på medellinjen galopp fastän jag skulle ha brytit av till trav efter galoppen och kommit in på medellinjen i trav. Men domarna blåste inte och som tur var kom jag på mitt misstag och bröt av till trav. Vi fick även än till stor miss då Bucke bytte galopp efter en ökad galopp. Jag var inte speciellt nöjd med ritten efteråt men vi skrapade ändå ihop 64,87% vilket jag tycker var väldigt bra! Bara så surt att det var så himla nära SM-kval. Två domare hade mig på 65% och en på 63%. Men Men vi siktar inte på att komma till SM utan vi rider bara dessa klasser för att det är kul.

Till andra klassen som var finalen i div 1 och en la:p1 så var Bucke otroligt fin på framridningen. En av de bästa framridningar någonsin. Men inne på banan så dog Bucke totalt. Ändå så kunde han inte skritta utan skulle takta haha. Men tyvärr alldeles för många missar och ganska låg kvalitet överlag. Ganska ojämn bedömning också då två domare hade mig som tvåa på 63% och en domare hade mig på 57%. Resultatet blev 61% vilket jag inte alls är nöjd med. Vi får komma ihåg första starten idag och glömma den andra. Kram Hanna

IMG_1935.JPG

IMG_1950.JPG

IMG_1959.JPG

Schabraksmycke från betulas design.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s