Genrep

Idag for vi iväg till GP banan på strömsholm för ett ordentligt igenomridningspass, och det fick vi. Kanske inte bästa passet då min ridning och speciellt mitt psyke inte var tiptop men fick igenom både Prinsens kropp och hjärna. Nyttigt med lite hjälp ifrån Mamma då och då. 

Avslutade passet med att rida upp La:P1 två gånger och det gick bra. Kan ha bättre tryck i bakbenen och jag måste lätta på handen men imorgon sätter vi allt mitt i prick. Jag måste bara rida ordentligt. Ändå nöjd efter passet och det känns som ett bra genrep inför imorgon! Kramiis//Greta 🙂 

En favorit bild, på favorit platsen (Strömsholm) och på favorit ponnyn💚

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s