Bra fredag

ÄNTLIGEN FREEEEEEDAG!!!! Och en spännande helg väntar, ser ännu mer framemot nästa vecka😉 Har haft en superdag och hörni, Prinsen och jag har verkligen kommit in i ett flyt. Jag ska göra mitt bästa för att hålla detta fram till söndag. 

Idag fick det bli ett dressyrpass på åkern, bra med växlande miljö och underlag samt att det blev lite miljöträning men springande hjortar på andra sidan stängslet. Dock höll han fokuset bra på mig och gjorde det mesta superfint. 

Jobbade precis som tidigare dagar med mycket galopp och massor av tempoväxlingar, dem blir bara bättre för varje gång och Prinsen blir allt lydigare, men gud grunderna är svåra! Så efter myyycket jobb med enkla byten och tempoväxlingar så gick jag över till att göra lite skolor i trav innan jag gav mig. Otroligt varmt idag och han gjorde skolorna superfint, får mycket bättre och mer taktfast trav efter allt jobb med dessa tempoväxlingar. Det går år rätt håll! Kramiis//Greta 🙂 ​

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s