Promenad dag

Idag blev det en liten promenad dag för Prinsen istället för jogg. Han förtjänade det efter två superdagar med jättebra känsla. Fick ändå röra på sig och hade i vilket fall som helat planerat in en lugn dag. 

Jag hade även en tid att passa då min syster hade en uppvisning på sin skola, alla var duktiga och kul att se! 

Prinsen fick dock massa ompysslande samt en promenad i 20 min och sedan smaska i sig allt gott vårgröna i 15 min. Han njöööt verkligen, kul att känna att han verkligen känner sig trygg och omtyckt. Tror dock inte att det är någon brist på kärlek här inte då han blir överröst med godis och kramar varenda dag. Imorgon blir det antagligen ett pass på fältet! Äntlien fredag!! Kramiis//Greta 🙂 

Mr långöra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s