Leende på läpparna

Ja hörni, med Prinsen går det nästan inte annat än att le. Han är helt amazing när allt stämmer. Vilket det även gjorde idag. 

Idag skrittade vi bort till Bärsta Gård för att rida en sväng på banan där, våran blir lätt hård och väldigt dammigt så fort det blir fattigt på regn. Övade på samma saker som igår med mycket tempoväxlingar och mycket öppnor i alla gångarter. Red extra mycket galopp bara för att få koll på bakbenen och för att få honom mellan hjälperna. 

När allt stämde red jag även några få enkla byten och det är mycket bättre även om de är långt ifrån perfekta! Vi jobbar på för att vi ska sätta dom!! Red sedan några skolor i trav innan det fick räcka, han vart svettig och behövde inte gå allt för hårt efter gårdagen! Allra in i slutet så blev Prinsen rädd för en cykel och stack iväg men lugnade ner sig fort och jag kunde hoppa av samt gå gen i lugn och ro, tokig är han min lilla häst. 

Nu är vi mer än taggade på helgens uppgifter och ska göra vårt bästa! Kramiis//Greta 🙂 

Hur snyggt är inte detta schabrak?!😍

Lyckoängel ifrån @Kz.design✨

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s