Genrep

Idag var det sista genrepet inför helgens tävlingar med Elin.

De är ju en händelserik helg med både dressyrtävling och hopp debut för min del. Men idag låg fokuset på Bucke och dressyren. För att sammanfatta passet så gick det toppen bra. Det var ganska varmt och dammigt så vi vattnade banan lite därför ser det ut som en labyrint i underlaget som ni kan se på bilderna nedan.

Fokuset idag låg på programlinjer och att Bucke skulle vara rakare i höger sida då han gärna förböjer sig och stoppar in höger bak. Vi red skolor så som det ligger i programmet åt båda hållen. Slutorna blev otroligt bra! Jätte bra tvärning, framåtbjudning och flyt! Vänster öppna blev också bra men höger fick jag rida några fler gånger. Jag måste verkligen tänka att vänsterbogen ska måste med. Den vill gärna skjuta ut och då böjer Bucke halsen och det blir ingen korrekt öppna. Vi red även galopp serpentiner med enkla byten efter så som de ligger i la:p1. Det gick ganska bra men jag tycker det är knixigt med en så tvär sväng precis innan enkla bytet då det gärna blir att vi rider med snigelfart igenom hörnet, Bucke knäpper av och får inte till några ordentliga övergångar i enkla bytet. Därför får jag rida på lite de sista stegen innan enkla bytet och igenom hörnet. Det är bättre att jag får lite mer i handen än att han knäpper av i nacken.

Mamma tog även lite bilder medan jag red. Tyvärr vet hon inte hur man zoomar med kameran så på några bilder kanske vi är lite långt borta. Kram Hanna

IMG_1747.JPG
IMG_1751.JPG
IMG_1745.JPG

IMG_1743.JPG
IMG_1742.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s