Tagga tagga

Hejsan! Efter en hektisk och superbra dag så har jag helt glömt bort att berätta att det står Mads träning på schemat imorgon. Suuuperkul, Prinsen har känts lite halvbra dom två senaste dagarna och speciellt min ridning så ska bli skönt att få lite extra proffshjälp imorgon. 

Jag började morgonen tidigt och på bästa sätt med stallet och ett morgonpass på Prinsen. Släppte ut dem vid 7 och gjorde sedan stallet, putsade och fixade även lite inför imorgon. Vid 8.30 tog jag in Prinsen för att rida ett lite förberedande joggingpass. 

Passet var som igår blandat med halvbra ridning, det är bara mina tankar som spökar vilket gör att jag tappar fokus och ridningen blir sämre. Fick iallafall till bättre ridning emot slutet och Prinsen kändes bra, han har iallafall fått en mycket mer välbalanserad och taktmäsaig trav senaste veckan, finns alltid något positivt. Glöm aldrig det! 

Annars har jag haft en supermysig eftermiddag full av lite hemligheter med ett rent utsagt FANTASTISKT väder, och det ska tydligen hålla i sig! Nu taggar vi inför morgondagen! Kramiis//Greta 🙂 Mys med majbrasa igår!! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s