Valborgsmorgon

Glad Valborg på er eller vad man nu säger, för att göra allt klart så säger jag trevlig sista april och fira in våren och värmen. Imorgon då händer det mycket spännande som ni får vänta på ett tag till samt att det äntligen blir första maj. 

Själv började jag dagen på bästa sätt med stallet och sedan mysfrukost med Mamma och kusin. Det fortsatta lika bra och jag tog stallet samt fick klart några tvättar, verkligen skönt då det blir ganska mycket efter 1 vecka. Försöker alltid göra sådant på helgerna! Sedan blev det till att slänga in Prinsen i stallet och fixa iordning honom för ett pass. Tanken var att det bara skulle bli ett joggingpass men det blev ett ordentligt pass med mycket lösgörande, verkligen tur att det blev så då det behövdes. Prinsen vart jättefin och har aldrig gjort så många och fina enkla byten som idag, några var klockrena! Superbra pch nyttigt pass! 

Nu blir det mat med familjen inna majbrasa ikväll. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s