Gammal gubbe eller unghäst?

Hej! Sorry att jag inte skrev något igår men jag somnade innan jag han skriva något.

Igår stod i alla fall uteritt på schemat för Bucke. Jag tänkte rida ner till ån och rida lite längs gräsvägen där. För att komma ner dit måste man går förbi åsen, som Bucke alltid tycker är lite läskig speciellt när man rider själv. Dessutom så var de ute och plöjde på åkern precis bredvid vägen där jag gick så vi hade inte det bästa förutsättningarna. Bucke var ju då väldigt rädd och började bråka strax innan åsen. Han bockade, små stegrade, sparkade bakut och slängde sig åt alla möjliga håll. Blir man arg på honom så blir han bara ännu galnare så jag försökte lotsa honom lugnt och prata med honom. Men det hjälpte inte. Jag han gå några steg framåt sen kastade han sig åt sidan och for bakåt. När jag till slut ”gav upp” var jag ca 250 meter längre bak än där jag började.

Då ringde jag helt enkelt på min mamma som fick komma och hjälpa mig förbi åsen. Sen gick hon hem och så fort hon hade gått så började Bucke bråka igen och jag kom ingenstans. Knasiga ponny. Så jag jobbade honom lite i alla gångarter på väg hem istället för åt det hållet gick han haha. Jaja idag kom jag i alla fall ner till ån. Men idag hade jag med mig min kompis Julia som tog en massa fina bilder på oss så de kommer nog upp imorgon. Kram Hanna

IMG_1072.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s