Från stan till skogen

Hejsan! Dagen har gått allt annat än långsamt och trots att tiden flugit iväg så har jag hunnit med mycket. 

Började dagen på bästa sätt med utsläpp sedan mysfrukost med Ullis innan det blevstallet igen. Gjorde då klart allting till 3 hästar då en inackordering hade förhinder. Sedan blev det lunchfodring innan vi själva slängde i oss lite lunch, hästarna först. 

Efter det tog jag tag i mitt rum ordentligt och rensade ut min garderob, och det var väldigt välbehövligt. Nu ser det lite bättre ut iallafall. Sedan var det bara att byta om till vanliga kläder och åka in till stan. Började såklart shoppingturen med att ta en sväng på hööks då ett nytt (suuuperfint) schabrak fick följa med hem samt ett par ridskor, också välbehövligt då jag varit utan i snart 1 år 🙂 Drog sedan in en stund till Erikslund och kollade lite kläder innan vi bytte shoppingcenter mit skogen för en lååång promenad med Prinsen. 

Han fick somsagt vara ute och promenera med mig och mamma i ca 50 minuter på växlande underlag och sedan även en stund i skogen. Riktigt mysigt då solen även tittat fram! Imorgon blir det jogging! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s