Underbara vardag

Just nu är jag verkligen motiverad till att bli bättre! Efter att det har gått så himla bra för mig och Bucke har det även börjat gå mycket bättre för mig och Adde. Det kanske är mer mentalt än vad man tror?

Båda hästarna går så himla bra nu och jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna det. Men jag hoppas att det håller i sig för alltid, även fast att jag vet att man bli bättre och starkare av motgångar! Just nu skulle jag bara vilja träna dressyr varje dag, alla dagar i veckan, alla veckor om året! Men tyvärr så vill ju inte pollarna det i längden. Nu är jag super duper taggad till nästa helg då det är tävling i både hoppning och dressyr, både lördag och söndag.

Igår var pappa med mig i stallet och tog lite kort när jag red Bucke i skogen så här kommer några.

IMG_1157.JPG

IMG_1144.JPG

Min favorit!

IMG_1209.JPG

IMG_1061.JPG

Bucke var super fin i pannband och luva från divorce your horse! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s