Hoppning!

Jag tror faktiskt att jag helt har glömt att nämna det men jag har ju faktiskt anmält mig till en hopptävling med Adde! Japp, det blir min flesta lokala hopptävling haha. Någon gång måste vara den första. 

Tävlingen äger rum redan den 6 maj om ca en och en halv vecka på Västerås ridsällskap. Jag ska hoppa en LD alltså 80 cm. Känns som en lagom första start för mig tycker jag ;). Dessutom så kommer jag inte hinna hoppträna något eftersom att Adde provrida så mycket nu haha. Men det får gå som det går. Mitt största mål är att komma ihåg banan. Önska oss lycka till! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s