Vinst och vinst igen

Det har varit riktigt svårt att smälta gårdagen. Det måste nog vara min bästa tävlingsdag någonsin och jag och Bucke har samlat på oss våran bästa merit någonsin.

Dagen började med en nationell FEI mästerskap. Jag tyckte inte att jag red så jätte bra på framridningen men Bucke var otroligt pigg och fräsch. Väl inne på banan så hade jag en väldigt bra känsla i mellan åt och en ganska dålig känsla i mellan åt. Vi fick även en rejäl miss då Bucke kickade till och bytte galopp i en av galoppserpentinerna. Där fick vi fyror av samtliga domare. Resten av programmet var jämt och vi fick ganska bra siffror över lag. Efter min start sprang jag ner till banan där Greta skulle rida för att hinna ta kort på henne under hennes ritt. Jag hade inte ens kollat mitt resultat då det inte spelade så stor roll i nuläget tyckte jag då jag ändå inte skulle placera mig. I farten frågade jag dock Maria vår lagledare i div 1 om hon hade sett mitt resultat. Hon kollade efter och medan jag stod och fotade så fick jag höra att jag vann! Jag och Bucke vann alltså den nationella klassen och vi fick ihop 64,106%! Det är helt sjukt! Ni kan ju gissa hur glad jag var när jag sprang till min mamma som stod och höll i Bucke. hon visste inte att jag hade vunnit och undrade varför jag kom springande så glad haha.
IMG_0385.JPG
Ett super fint ull täcke från Kingsland fick vi samt en bukett med blommor, en handduk och servetter med olika tryck.

Andra klassen var lagtävlan för ponnyallsvenskan 2013. Det var även andra omgången av div 1. Bucke kändes lika pigg och fräsch på framridningen och jag hade en bättre känsla. Väl inne på banan var Bucke fortfarande pigg. vi fick dock med oss några större missar som ett travsteg i enkla bytet samt travinslag i den ökade och mellan skritten. Överlag fick vi ändå väldigt fina poäng och slutade på 70,455%. Ett topp resultat som räckte till vinst igen! Laget slutade även på en andra plats tack vare Heidis super insats med sin ponny Cilla. Vi blev slagna med endast 0,3% vilket var väldigt surt.
IMG_1016.JPG

Alla glada och nöja efter en super dag. Ni kan ju gissa vem som har varit i extas ända sedan gårdagen ;). Jag älskar min ponny och mitt lag försåts! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s