Gårdagens starter

Hejsan hörni! Jag vill inleda inlägget med att jag är så sjukt stolt och nöjd efter gårdagen. Även om jag och Prinsen lyckades alls i andra klassen så är så nöjd med honom och stolt över vårat lag!! 

Tack vare Heidis och Hannas fantasktiska resultat så lyckades vi ta en 2 plats i andra omgången av div 1 med 0.15% marginal till ettan, helt sjukt!! Världens bästa lag, vi har alltid så kul och en superbra stämning! 

Sedan är jag otroligt nöjd med Prinsen då han inte var tittig alls, så fokuserad och superfin! Trots en ganska rejäl krock på framridningen. 

I första klassen vad jag bara så nöjd, några missar här och där men så sjukt fin emellan, speciellt i galoppen där vi belönades med fyra stycken 8or, två av dem på de förvända galopperna. Detta gjorde mig så sjukt glad, äntligen fick vi till en runda utan massa strul och slutade då på 64.7% helt okej resultat med några missar.

Sedan i andra klassen blev det väldigt många missar och missförstånd men även här superfin emellan. Att missarna kom är fullt förståligt då det blåste storm med hagel och regn. En rejäl motvind! En väldigt rolig start med denna klassen var dock att vi fick våran första 9, och min första någonsin. Helt sjukt ändå, fyra st 8 och en 9. 

Jag hade iallafall en superdator med bra människor och roliga tävlingar! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s