Otur

Hej!
Igår blev det inget inlägg från min sida då jag hade lite annat att tänka på…
Under gårdagen smög det sig på smärta i mitt vänstra knä. Mot kvällen kunde jag inte stödja på det… Jag vaknade imorse med en svullen fot också som grädde på moset. Idag har jag gått på kryckor det lilla jag har gått. Sen har jag försökt att gå så lite som möjligt såklart. Men tävla imorgon ska jag. Med smärta i knät eller inte!

Jag tror att jag har vridit/slagit till mitt knä när jag var ute och galopperade på Bucke. Han hoppade ju lite och bockade väldigt högt. Jag hoppas det inte är något allvarligt men om det inte är bättre imorgon efter tävlingen kommer jag nog åka och kolla på upp det. Förövrigt idag så jag har stalltjänsten men jag behövde inte leda ut några hästar imorse med kryckor och lunch samt eftermiddagsfodringen behöver jag inte ta. Men ikväll ska jag dit igen och ta in hästar samt fixa lite mer inför tävlingen. Imorse hann jag putsa allt och packa lite.

Som det ser ut nu så är mina starttider imorgon 15.21 och 17.28 håll tummarna för mig och Greta så klart! Kram Hanna

IMG_9877.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s