⭐️🌟⭐️

Prinsen har känns otroligt fin under ridpasset igår och även idag. Dock red jag inte helt mitt bästa idag och han var lite på men annars så känns han tiptop. 

Har jobbat med tempoväxlingar och myyycket program. Red upp båda galoppdelarna (Lag 13 och La:1) igår samt lite skänelvikningar och sedan båda hela programmen idag. La dock lite mer fokus på de förvändagalopperna i Lag 13 idag samt övergångarna efter. Prinsen skyndar gärna på så att vi bara får 1-2 gravsten emellan medan vi egentligen skulle behöva lite fler steg för högre poäng, över entusiastisk med andra ord😉 Annars så gör han superfina skänkelvikningar och längningar i traven samt att vi fick till superbra 10 metersvolter i båda gångarterna idag, galoppen satt som en smäck! 

Med dessa ord och tankar så känns det lovande inför morgondagen och vi är supertaggade på andra lagomgången med världens bästa kompisgäng samt en La:1a. Känns superkul att klasserna går ute då vi känner oss som hemma på utebanor, blir lätt så utan ridhus😉 Jag ska ge järnet!! Kramiis//Greta 🙂 ​

En liten film snutt ifrån fredagens pass, regn och hagel i början av passet samt strålande sol i slutet, är det aprilväder kanske?! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s