Full fart!

Idag bokade jag upp en av tjejerna i mitt stall för att följa med mig och galoppera ute med Bucke. Före förra tävlingen så var vi ju ute och galopperade tre dagar före tävlingen och eftersom det gick så bra på tävlingen måste jag ju prova samma sak den här gången också ;).

Bucke var väldigt glad och blev ganska trött efteråt. Det var riktigt storm ute idag så för allas och inte minst min säkerhet så tog jag på luva på Bucke. Då passade det ju super bra att jag nyss fått hem en luva från divorce your horse! Själva passet var jätte kul och jag kan meddela att jag kommer ha träningsverk de närmsta dagarna. Riktigt kul tyckte även Bucke det var då han bjöd på lite bus. En gång bockade han så högt så jag var helt säker på att jag skulle ramla av. Lilla busponnyn ;). Nu får vi hoppas att det ger lika bra resultat som det gjorde förra tävlingen. Kram Hanna


Luvan som vi invigde idag från divorce your horse. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s