Dagens träning

Ja hörni, idag var det dags för Michan träning igen och det var välbehövligt. Vi jobbade mycket på grunderna och min sits, basic saker som alltid behöver bli bättre. 

Jag måste få upp min blick och för att kunna planera min ridning ännu bättre och vara steget för honom. Sedan även inte lägga mug bakåt utan sträcka upp mig men även inte lämna vikten i sadeln. 

Sedan jobbade vi med att renodla hjälperna och ta min signal på direkten, inte en stund efter. Så då blev det mycket jobb med tempoväxlingar,övergångar, spårningen och ställningen. Han blev otroligt fin och mjuk men jag behöver komma åt vänsterbak för att få honom mer rund runt min högerskänkel, få honom mer följsam i hela kroppen även i högervarv! Så där blev det lite jobb med att rida tagen bakdel, sedan framåt tillbaka och sedan tagen bakdel igen. Åt vänster så fick vi jobba med bogen in, fram och sedan tillbaka för att rida bogen in igen. 

Avslutade sedan passet med att rida upp de förvända galopperna i Lag 13, vi fick till dem hyfsat bra men speciellt så fick vi superbra hjälp med övergångarna vilket verkligen behövdes, superbra tips vilket vi verkligen var i behov av!! Imorgon blir det ett joggingpass och eventuell uteritt!! Kramiis//Greta 🙂 

M.r lång-öra aka Prinsen😝

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s