Lycka!

Att äga en sån underbar ponny som Prinsen är verkligen ren lycka. Jag hade ett stort leende på läpparna hela tiden på hans rygg idag, så otroligt fin var han, och snäll. 

Jag började med att skritta fram honom yta i ca 20 minuter och efter ungefär halva tiden började jag jobba honom och arbeta med skolor samt skänkelvikningar fram och tillbaka på vägen. Tog även pyttelite trav men fokuset låg på skritten. 

När jag väl kom in på banan så var han otroligt lösgjord och följsam i sidorna så jag började med galoppen direkt. Tog då honom bara runt spåret få han låtsades vara tittig trots att ingenting fanns. Tycker dock att jag löste det bra idag och red verkligen ur spänningen, gjorde om den till något positivt helt enkelt. Bytte mycket varv och fokuset var att hitta en bra form och få in bakbenen, vilket jag faktiskt fick till och han var väldigt aktiv! 

Sedan när han kändes varm och mjuk red jag upp Lag 13 en gång, och även detta kändes super. Fanns såklart missar men i överlag så var det mycket bra saker, trivs inte riktigt med detta programmet men tycker att vi lyckades bra ändå. Vi fick till fina skänkelvikningar, förvända galopper, fina ökningar i både trav/galopp och superfina halter. Blev lite hastiga övergångar men ändå hyfsat bra. Så ett väldigt bra genrep inför morgondagens träning!! Kramiis//Greta 🙂 

Busponnyn😝

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s