Dagens träning

Hej!

Idag var det dags för Elin träning igen! Fokuset låg på att förbereda oss inför helgens tävling.

för att summera träningen så var Bucke väldigt mjuk men dock lite trött och tung. Jag började passet som vanligt med att böja och forma Bucke i skritten. Sen red jag fram honom i galoppen. Jag brukar rida på ungefär samma sätt i galoppen som i skritten när jag värmer upp. på mittvolten och flytta in och ut rumpan samt ställa både in och ut. Men idag så tog vi lite förvänd galopp i uppvärmningen och böjde och flyttade honom i det. Det gjorde honom verkligen väldigt lösgjord och mjuk.

Efter en skrittpaus så jobbade vi med lite galopp. Några enkla byten brukar vi nästan alltid börja med då Bucke kommer igång väldigt bra då. Fokuset idag låg ändå mest på skritten och traven. Skritten är det, förutom missar, som drar ner mest i våra program. Vi får inte så ofta bra betyg på skrittpiruetter till exempel. Mycket bakdelsvändningar tränade vi på och vi fick till några riktigt bra.

Vi jobbade även med rakriktningen som man nog kan jobba på hur mycket som helst ;). Vi checkade även av lite skolor och speciellt ridningen innan skolorna för att kunna komma in så bra som möjligt i själva skolan. Jag är över lag nöjd med träningen och jag hoppas han är lika lösgjord och mjuk på söndag. Kram Hanna

bild59.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s