Divorce your horse!

Hejsan!

Nu kan jag glatt berätta att jag har inlett ett kortare samarbete med Divorce your horse (D.Y.H).
Jag har idag fått hem mitt paket från dem med ett jätte fint pannband och en luva.
IMG_0281.JPGD.Y.H är ett väldigt spännande relativt nytt företag för mig. Jag fastnade för deras produkter direkt då de verkligen har saker som ingen annan har. De har satt sin helt egna sil på sina produkter men ändå fått till det så himla snyggt! Dessutom har de något för alla dressyr som hoppning, stor som liten. De har pannband, schabrak, luvor, täcken mm. Så gå in på deras hemsida och kolla om du hittar något som passar dig och din häst! Du hittar deras hemsida här.

IMG_0278.JPG
IMG_0283.JPGEn väldigt snygg detalj på luvan.

IMG_0253.JPGPannbandet verkligen glittrar. D.Y.H har otroligt många olika modeller på pannband klassiska och stilrena till originella och moderna, och alla är fina! Det finns definitivt något för dig och din häst.

IMG_0282.JPGHär har ni alla adresser till D.Y.H sociala medier.

IMG_0263.JPG
IMG_0276.JPGVäldigt fin luva! Detaljer som jag aldrig sett förut. Jag och mina ponnyer kommer verkligen bli fina! Så kul att våga prova något nytt!
imorgon ska jag försöka få till lite fler bilder i stallet på sakerna. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s