Terrorträning

Ja hörni, idag fick Prinsen så han teg och det blev en riktig ”terrorträning” enligt honom. Miljöträning deluxe!! Vi byggde upp dommarbord vid C, hängde upp ett täcke i det alltid läskiga hörnet, satte på musik samt att mamma hade med sig ett paraply. Trots skinande sol 🙂

Till en början sket jag återigen bara i att rida och Prinsen snurrade runt på mitten men när jag samlade ihop mig och började rida så blev det mycket bättre. Det tog ungefär hela passet att få förbi honom helt fläckfritt men det blev bara bättre och bättre trots att vi bytte gångart och varv iprincip hela tiden. Han var tittig men så himla stor skillnad ifrån Heby, jag har honom mer i ramen och framför skänkeln samt att han är så sjukt fin emellanåt. Mycket hänger på senaste Mads träningen då jag fick så bra verktyg. 

Efter myyycket jobb med att bara rida förbi utan protester och med flyt ( som vi faktiskt fick) så travade Prinsen på som aldrig förr med påskjut, tror verkligen att vi behövde detta då jag kon åt honom helt på ett annat sätt! Så nät vi var så samspelta vi bara kan vara och han kändes magisk så red jag upp Lag 13. Det gick bra och det mesta blev fläckfritt men jag gjorde om övergången från den vänsterförvända och galopp-skritt övergången på medellinjen. I galopp-travövergången kom vi emot det ”läskiga” hörnet och jag valde att lägga en vikt för att verkligen få ut honom och sätta han på plats. Galopp-skritt handlar som alltid om att han blir stressad och taggad men låg iallafall kvar i formen idag, bättre men inte bra! 

Imorgon kommer tandläkaren till Prinsen och vi klarar oss precis vid ”karens-gränsen” till tävlingen på söndag,skönt! Kramiis//Greta 🙂 

Domare C😉”Mördarhörnet”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s