Fem fantastiska dagar

Nu har jag varit borta i hela fem dagar. Vi har varit i kungsberget och åkt skidor, vi har haft så bra! Men nu längtar jag rejält till stallet (sitter i bilen på väg hem). Men när jag kommer hem ska jag kila ut till stallet och rida Bucke en sväng. Adde har hopptävlat idag med Lisa. De var felfria i LC och hade 4 fel i LB då de rev första hindret. Det blev något missförstånd där. 

Men nu är jag i alla fall tillbaka som vanligt och uppladdningen inför helgens tävling kan börja!

Här kommer lite bilder från helgen.

Duktig som jag är så råkade jag tappa min vante i sittliften. Då passade det perfekt med ihopa jacka som har som en inbyggd vante😂.


Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s