Superponnyn

Hejsan hörni, jag har haft en suuuper dag idag. Och som om inte det räckte så levererade Prinsen ett superpass, tror faktiskt det bästa någonsin (utan tränare såklart😉). 

Det blev ett pass med mycket miljoträning och lösgörande. Mamma hängde upp en höpåse på stolparna och flyttade runt den så att jag skulle få förbi honom i alla gångarter åt båda hållen. Till en början sket jag bara i att rida men när jag sansat mig och började rida i öppna förbi så gick det jättebra och Prinsen fokuserade enbart på mig, var verkligen jättefin då och såklart resten av passet. 

Avslutade med att rida upp travdelen i LA:P1 och sedan galoppdelen ur Lag 13, mix and match helt enkelt 🙂 Gjorde nog den bästa vänster öpnnan och slutorna jag någonsin gjort, fick sådant flyt i öppnan. Nu taggar vi verkligen inför Gripen om en vecka!! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s