Superponnyn

Dagens pass blev riktigt bra och jag lyckades behålla känslan från igår. Prinsen var dock lite trött men det är förståligt, dock stör det inte så mycket då han har energi så det räcker och blir över. 

Övade mest på avspändhet och fokuset, la även in övergångar, tempoväxlingar och lute rörelser så som enkla byten och  galoppökningat. Var sedan ute och gick i ca 20 min för att få bort yttligare eventuell träningsverk, nu är vi taggade! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s